Doping

Steroïden doseringen, leveringsmethoden en waarschuwingen

Dosering van steroidenAlle populaire steroïden die tegenwoordig te koop zijn hebben een eigen unieke dosering. Deze dosering kan variëren afhankelijk of je de steroïden injecteert of ze oraal gebruikt. Als je steroïden online of elders wilt kopen, houd er rekening met het feit dat je op zoek zal moeten gaan op steroïde forums en andere plaatsen. Te veel steroïden gebruiken kan significante bijwerkingen veroorzaken, te weinig kunnen de gunstige effecten van steroïden wegblijven. Wanneer je kiest voor een bepaalde samenstelling moet je, gebaseerd op de leveringsmethode, onderzoek doen naar de juiste dosering. Zorg, bovendien, dat je de tijd neemt om veilige steroïden stacks te ontdekken en veilige cycli om je algehele gezondheid te beschermen.

Anabole steroïden zijn niet voor iedereen. Wie met bepaalde gezondheidsproblemen te kampen heeft of met geestelijke stoornissen, moet ze absoluut niet gebruiken en zich richten op legale steroïden alternatieven. Gebruik deze producten vooral niet, als je hoge bloeddruk hebt, hoog cholesterol, een hartaandoening, leverproblemen, nierproblemen of diabetes. Onthoud verder dat niets op deze pagina als vervanger mag worden gezien van professioneel medisch advies.

Bijwerkingen van steroïden

De bijwerkingen van anabole steroïden variëren van samenstelling tot samenstelling en van persoon tot persoon. Sommige mensen vinden, bijvoorbeeld, de Deca steroïde irritant, anderen vinden het stimulerend voor hun stemming. Toch veroorzaken anabole steroïden, over het algemeen, de volgende bijwerkingen:

 • Vette huid en acne
 • Waterretentie en een opgeblazen gevoel
 • Haarverlies, mannelijke kaalheid
 • Hartproblemen (hartziekte, beroertes, arteriële ziekte)
 • Stemmingswisselingen, agressie, depressie, prikkelbaarheid
 • Hoge niveaus van cholesterol en lipiden
 • Verminderde of geen sperma
 • Hoge bloeddruk
 • Inkrimping van de testikels
 • Borstvorming bij mannen (gynaecomastie)
 • Onvruchtbaarheid
 • Onregelmatige menstruatie
 • Vermannelijking bij vrouwen
 • Steroïden injecteren kan bijwerkingen veroorzaken op de injectieplaats, zoals jeuk, roodheid, pijn en zwellingen.

Verschillende anabole steroïden zorgen voor verschillende bijwerkingen en in verschillende mate. Er is maar een goede manier om deze bijwerkingen te verminderen. Het houdt in dat je je gekozen steroïde goed onderzoekt om te weten welke supplementen of stacks, als nodig, je kunnen helpen om de schadelijke bijwerkingen tegen te gaan. Bovendien, zich aan de aanbevolen dosering en cyclus lengte houden is ook een goede manier om de effecten van anabole steroïden te verminderen.

Steroïden post cyclus therapie

Het vermogen van je lichaam om zelf testosteron te produceren, wordt onderdrukt door het gebruik van anabole steroïden. Omdat deze steroïden dezelfde receptoren vullen als het natuurlijk testosteron, wordt het lichaam misleid tot denken dat er voldoende hormoon aanwezig is. Hierdoor zullen je testikels geen testosteron meer produceren en je gaat dingen ervaren zoals ingekrompen testikels en gebrek aan libido. Dit kan nog duidelijker worden als je steroïde cyclus beëindigd is, wanneer alle stoffen je systeem verlaten. Een post cyclus therapie (PCT) werkt deze symptomen tegen, om je herstel comfortabeler te maken. PCT heb je alleen nodig als je 12 weken lang geen steroïden gaat gebruiken en geen prestatie verhogende supplementen.

Een SERM (Selective Estrogen Receptor Modulator) zoals Nolvadex of Clomid is voldoende therapie van de meeste mensen. Anderen nemen ook hCG (human chorionic gonadotropin) erbij. Als vuistregel is hCG alleen nodig na een lange steroïden cyclus of na een zeer hoge dosering van steroïden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *